Ha szívesen töltődnétek a kis házban, akkor nincs is más teendő, mint kiválasztani a megfelelő időpontot és felvenni velünk a kapcsolatot! A foglalási naptárban láthatjátok a szabad időpontokat, utána kérünk, lejjebb görgetve az űrlapot kitöltve küldjétek el nekünk.

Áraink:

Hétköznap: vasárnaptól-csütörtökig: 45 000 Ft/éjszaka

Hétvégén (péntek, szombat) és ünnepnapokon: 48 000 Ft/éjszaka

Az árak tartalmazzák: egyszeri végtakarítást, fűtés, sparhelt , grillsütő, WIFI, mosogatógép, mosógép korlátlan használatát, valamint kávé-, tea bekészítést, a jól felszerelt konyha használatát, a grillhez faszén bekészítést, ágyneműket huzattal, plédeket, törölközőket, kézműves tusfürdőt és folyékony szappant, mosogatószert, hajszárító, vasaló, vasalódeszka és a könyvek használatát.

Az árak nem tartalmazzák az IFÁ-t (idegenforgalmi adót), amelynek mértéke 300 Ft/fő/éj.

Kisállat fogadása: 4000 Ft/éj (előzetes egyeztetés szükséges).

A foglalás menete:

A foglalás után 3 nap áll rendelkezésetekre a foglaló kifizetésére, a foglalás csak ebben az esetben lesz érvényes. A foglaló mértéke a teljes szállásdíj 50%-a, a másik 50% legkésőbb az érkezést megelőző 15. napon esedékes. Last minute foglalás esetén (érkezéstől számítva 14 napon belül) a foglalási díjnak 24 órán belül meg kell érkeznie. Amennyiben a foglalási naptár szerint a két foglalás között kimarad egy nap, úgy a szállás 1 éjszakára is foglalható.

A vendégház minimum 2 éjszakára foglalható, illetve amennyiben 2 foglalás között kimarad 1 éjszaka, akkor 1 éjszaka is foglalható.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.